Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului/magazin online uminari.ro (uminari.ro)

Site-ul magazin online uminari.ro este operat de firma UMINARI DISTRIBUTION SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Feroviarilor, Nr. 14, Sect 1, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7089/2008, CUI RO 23752126. Utilizarea site-ului magazin online uminari.ro (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului magazin online uminari.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului magazin online uminari.ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si site-ul magazin online uminari.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul site-ului magazin online uminari.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului uminari.ro. Site-ul magazin online uminari.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului magazin online uminari.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului magazin online uminari.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului magazin online uminari.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului magazin  online uminari.ro,  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Confidentialitate si Securitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului magazin online uminari.ro

Site-ul magazin online uminari.ro este operat de societatea UMINARI DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Feroviarilor, Nr. 14, Sect 1, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7089/2008.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul magazin online uminari.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii site-ului magazin online uminari.ro, in urmatoarele scopuri:

  •     Stabilirea contactului cu clientii;
  •     Prelucrarea comenzilor;
  •     Participarea la concursuri, promotii;
  •     Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  •     Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea site-ului magazin online uminari.ro si a tertilor cu care site-ul magazin online uminari.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe  site-ul magazin uminari.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor on-line intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar site-ul magazin online uminari.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Platile on-line se realizeaza prin intermediul procesatorului de plati NETOPIA mobilPay.  

NETOPIA mobilPay trimite, securizat si fara a stoca pe servere, informatiile introduse de client, catre banca procesatoare care le directioneaza catre banca emitenta a cardului. Banca emitenta aproba sau refuza plata.

Toate informatiile introduse pe serverele NETOPIA mobilPay sunt criptate folosind SSL.
Protocolul Secure Sockets Layer (SSL) a devenit standardul universal in online pentru autentificarea si criptarea comunicarii intre utilizatori si serverele web. O conexiune criptata SSL presupune ca toate informatiile schimbate intre client si server sa fie criptate de catre expeditor si decriptate de catre destinatar, protejand astfel datele de orice tert care ar incerca interceptarea lor. Clientii pot in acest fel sa trimita date confidentiale, cum ar fi informatiile cardului, catre un website, avand garantia ca SSL le va pastra confidentialitatea.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de  e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Top of Page