Politica de retur

Conform Ordonantei de Guvern Nr. 130/2000, completata de Legea Nr. 51/2003, cu privire la regimul juridic aplicabil contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume.

Magazinul online uminari.ro opereaza in stricta conformitate cu legislatia in vigoare iar produsele achizitionate de pe site-ul uminari.ro pot fi returnate in termen de 7 (sapte) zile de la achizitie, clientii urmand sa primeasca inapoi valoarea produselor achizitionate, mai putin costul transportului.

Se accepta RETUR numai pentru produsele aflate in perfecta stare, inclusiv a ambalajului, accesoriilor, componentelor, consumabilelor aferente, etc.

NU se accepta retur-ul produselor care prezinta semne de uzura, de consum sau care au suferit modificari, adaugiri, dislocari de componente.

Returnarea produselor se face pe spezele clientului, prin folosirea serviciului de transport care a efectuat expedierea .

Adresa la care se expedieaza produsele de retur este:

UMINARI DISTRIBUTION SRL

Bucuresti - Str. Ion Neculce, Nr. 83, Sect 1,

Cod Postal 011254

Pentru clarificari si informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti contacta la tel./fax 021-2113406, 0749180443 , 0749180444 si e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite iar daca se renunta la comanda, banii vor fi returnati in maximum 30 zile de la momentul la care ni s-a facut cunoscuta o astfel de decizie. Noi vom face insa tot posibilul ca suma ce se cuvine clientului sa fie returnata imediat ce vor fi indeplinite conditiile mentionate.

 

 

Top of Page