Despre Noi

Grupul UMINARI, cu o dezvoltare in continua ascensiune, se numara printre primele grupuri de firme romanesti,  cu activitate de import si distributie a produselor de papetarie,  birotica si promotionale, alaturi de activitati dedicate exportului si serviciilor conexe.

Incepand cu anul 1994,cand au fost fondate primele 2 companii din grup, UMINARI TRADING srl si UMINARI INTERNATIONAL srl,  apoi in 2008, cand s-a adaugat grupului UMINARI DISTRIBUTION srl si pana in 2014, cand a fost fondata MASTER PROD & SERV srl, grupul UMINARI a parcurs drumul unor companii de succes,  care s-au sustinut, s-au restructurat si s-au dezvoltat continuu, prin activitatea comuna sau independent.

Prospectarea pietei, promovarea unor marci de prestigiu de la extern, extinderea colaborarii cu producatorii locali, dezvoltarea unor echipe de vanzari profesioniste, diversitatea si calitatea gamei de produse si servicii oferite, sunt doar cateva din obiectivele pe termen lung, care au condus la crearea si consolidarea unei afaceri ce se bucura de continuitate si succes.

UMINARI este deja un nume de incredere pe piata din Romania, iar succesul grupului de firme care-l reprezinta este definit de noi prin:

  PRESTIGIU
  CALITATE
  PARTENERIAT
  STABILITATE

uminarisediu

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele stiri.

Contact

Punct de lucru Str. Ion Neculce, nr 83, Sector 1

Mobil +40 749 180 443, +40 49 180 444

Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Top of Page